Over ons

Graag wil de Cleanmen zich aan u voorstellen en een kleine impressie geven van het onstaan van de Cleanmen.

De Cleanmen is ontstaan nadat de eigenaar een lange tijd voor een bedrijf heeft gewerkt en dit bedrijf kon de eigenaar genoemd Lambert de Jager geen vaste aanstelling geven. Dit heeft Lamber de Jager aan het denken gezet en vroeg zich af wat kan ik hier aan doen. Nadat Lambert de Jager enigszins op dat moment meerdere partijen tegen kwam die het zelfde probleem hadden is hij hier mee aan de slag gegaan.

Na een aantal gesprekken bleek de werkwijze die Lambert voor ogen had een oplossing voor hem en de toen bekende opdrachtgevers. De manier waarop de Cleanmen werkt is al in andere branches een gegeven maar in de branche van groothandels waar Lambert in werkte nog niet.

Omdat Lambert al meer dan 20 jaar in de groothandel actief is komt deze werkwijze van pas.

De Cleanmen is dan bij uitstek de partij als u een van de 4 pijlers nodig heeft binnen u bedrijf en u graag op termijn resultaat wilt zien.

ADVISERING

SALES SUPPORT

PROMOTIE

ONDERSTEUNING

Met een dosis aan ervaring gaat de cleanmen de uitdagingen aan en zal u als opdrachtgever van resultaten voorzien die oplangertermijn u doelstelling behaald.

Wij als Cleanmen gaan dan ook voor de relatie en resultaat op langer termijn. In een persoonlijk gesprek zullen we verder uitweiden over de ervaringen binnen de groothandel branche.

Verder heeft de eigenaar een persoonlijke kreet en deze neemt hij overal in mee en dit geeft zijn DNA aan.

WIE KAN DELEN KAN OOK VERMENIGVULDIGEN